Wilde zalmfilet (Sockeye)
Omschrijving

De sockeye zalm wordt gevangen in de maanden juni en juli. Wij vriezen de zalm daarom in, zodat we deze het hele jaar kunnen verkopen. Op het moment dat u wilde zalm bestelt, ontdooien en fileren we deze voor u. De wilde zalm is dus niet geschikt om zelf weer in te vriezen.

De kleur van de filet is dieprood en bezit een fantastische smaak. De sockeye heeft een laag vetgehalte. U kunt deze zalm roken, grillen, bakken, stomen en frituren.

Bestel dit product minimaal een dag van tevoren.

Wilde zalmfilet (Sockeye)

180 gram mooie dieprode zalmfilet uit Canada

Wilt u liever een ander gewicht?
€ 6,25
Allergenen en ingrediënten
Vis
Sockeye Zalm
Ja
Ja
Kenmerken
Korven, fuiken en vallen, Handlijnen en hengelsnoeren, Ringzegen, Drijfnetten, Kieuwnetten (staand want)
Vangstgebied: Stille Oceaan, noordoostelijke en noordwestelijke (FAO 61|67)
-
Latijnse benaming: Oncorhynchus nerka
-
Gekoeld bewaren bij 0-4ºC.